Εκδηλώσεις

Πολιτισμός, ψυχαγωγία, διασκέδαση. Η ατζέντα των εκδηλώσεων στην Αιγιάλεια είναι γεμάτη όλο τον χρόνο!

Εκδηλώσεις και δρώμενα στην Αιγιάλεια

Στον τόπο της ιστορίας, της γεύσης και του πολιτισμού δημιουργούμε θεσμούς και εκδηλώσεις όλο τον χρόνο!

Εν συρμώ

Γιορτές του Οδοντωτού

Μια  μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες, ένα ταξίδι στον τόπο και τον χρόνο, με τον Οδοντωτό στο φαράγγι του Βουραϊκού. Κάθε Μάη από το 2016 ο θεσμός «Εν συρμώ» προσκαλεί σε εκδηλώσεις περιήγησης και φυσιολατρίας, τέχνης και πολιτισμού, γεύσης και γαστρονομίας, χαράς και απόλαυσης.

Οινοξένεια

Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας

Ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης και πολιτισμού από το 2013, στο 2ο μισό του Αυγούστου, μια πολυήμερη πολιτιστική και γαστρονομική διαδρομή στα ιδιαίτερα σημεία και τοπία της Αιγιάλειας, τους οίνους και τις γεύσεις, την αμπελοοινική παράδοση χιλιετιών και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, με εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και απήχησης.

Πάρκο των Χριστουγέννων

Κάθε Χριστούγεννα η πόλη ζει ένα ζωντανό παραμύθι!

Ένα ζωντανό παραμύθι η γιορτή μας κι η πόλη μας το γιορτινό σκηνικό του. Το πανέμορφο φυσικό πάρκο των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου εξιστορεί μεταμορφωμένο κάθε χρόνο ένα παραμύθι με πολλά μηνύματα.

Δράσεις πολιτισμού

Πολιτιστικό καλοκαίρι

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ σε όλη την έκταση του Δήμου, όλο τον χρόνο, με κορύφωση το Πολιτιστικό καλοκαίρι Αιγιαλείας, με θέατρο, μουσική, χορό, παραμύθι, κινηματογράφο και πολλά ακόμα, για ένα καλοκαίρι πολιτισμού, συγκίνησης και αισιοδοξίας.

Duration
Review score
Type