Ελαιόλαδο Αιγιαλείας

Το εξαιρετικά παρθένο, εξαιρετικά φρουτώδες και βαθυπράσινο ελαιόλαδο από τους ελαιώνες των Πλαγιών Αιγιαλείας ... στο τραπέζι σας!

Ο Χρόνος, η Γη, Ο Άνθρωπος, η Γνώση...

ο βαθυπράσινος γευστικός πλούτος του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου της Αιγιάλειας, προκαλεί τον ουρανίσκο!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής αποτελούσε ανέκαθεν τη βάση της τοπικής διατροφής. Η παραδοσιακή καλλιέργεια ελιάς χάνεται στον χρόνο και οι καλλιεργούμενες ποικιλίες Κορωνέικη, Κουτσουρελιά, Μοθωνιά, Λιανολιά και η διπλής χρήσης Μεγαρίτικη στα ορεινά δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα νόστιμες οι ελιές, κυρίως οι τσακιστές.
Duration
Review score
Type